RAVO:

Sve više i više kompanija, institucija i vlasti otkrivaju doprinos koji RAVO ostvaruje kako bi očuvao i osigurao čistu okolinu. Upravo zbog toga, nije iznenađujuće vidjeti sve više i više RAVO mašina u radu, kako unutar matične države, tako i u inostranstvu.

U RAVO kompaniji posjeduje se puna kontrola u svim aspektima dizajna i konstrukcije RAVO mašina. U RAVO mašinske modele takođe su inkorporirana i iskustva hiljada korisnika. Rezultat jeste mašina koja je i flexibilna i moćna.  Upravljanje mašinom dolazi ruku pod ruku sa visokim performansom, dugotrajnim rokom trajanja i iznenađujuće niskoj amortizaciji. 

Ravo serija 5 je zasigurno najkvalitetnija kompaktna čistilica na tržištu !
 

Zapremnina kontejnera, okretnost, zatvoreni sistem četki bez podmazivanja, mogućnosti dodatne opreme, garancija…..samo su neke od prednosti RAVO serije 5 ispred konkurencije. Tisuće zadovoljnih korisnika širom Europe i svijeta garancija su iznimne kvalitete ove čistilice. RAVO seriju 5 srest ćete na ulicama i trgovima Amsterdama, Rima, Lisabona, Madrida, Barcelone…kao i u Zagrebu, Puli, Opatiji, Samoboru, Virovitici…..


Unutar serije 5 razlikujemo nekoliko tipova čistilica , ovisno o transportnoj brzini ( od 25-80 km/h), kapacitetu spremnika (do cca 5 m³) te načinu istovara smeća ( standardno kipanje – opcija ST i STH ,te kipanje «na visinu» - opcija CD).


Za sve dodatne informacije o RAVO čistilicama slobodno nas direktno kontaktirajte!

 

Copyright © 2008 OKL Trading d.o.o. Tuzla | Sitemap | Designed by Agencija "URED" Tuzla