Lissmac:

Lissmac je oduvijek bio vodeći proizvođač na polju građevinarstva zahvaljujući inovativnom razvoju i entuzijazmu za moderno građenje. Lissmac je danas lider na polju zidarstva i tehnologije obrade kamena bazirane na dobro razvijenom tehnološkom naprednom spektru proizvoda i usluga. Lissmac proizvodi su visoko cijenjeni i u upotrebi su širom svijeta.

Najznačajniji proizvodi su: podni rezači (asfalt, beton i kamen), mašine za rezanje i obradu kamena, mali uređaji za rad u visokogradnji a posebno se izdvaja proizvodnja dijamantskog reznog alata za rezanje i obradu svih vrsta građevinskog materijala.

Svi Lissmac proizvodni programi nadopunjavaju jedan drugi perfektno stvarajući povoljno okruženje kroz sva područja prodaje i proizvodnje, što rezultira velikim prednostima za sve korisnike ovog programa.

 

FS 8 E električna podna rezačica

FS 8 E 2.2 KW je najlakša LISSMAC-ova podna rezačica. Idealna je za poslove rezanja popločenih podova, manje popravke itd.

LMW F14 podna rezačica - benzin

LMW F 14 rezačica je cijenom vrlo prihvatljiv lagani rezač asfalta nešto manjih dimenzija nego FS 13/2 B također je vrlo dobar stroj za poslove rezanja asfalta, betona. Vrlo sličnih karakteristika kao FS 13/2 B ali nešto manje savršeno izveden.

FS 13/2B podna rezačica asfalta, betona - benzin

Kompaktna i vrlo lagana podna rezačica FS 13/2 B idealan je stroj za popravke. Karakteristika FS 13/2 B je fleksibilnost, dizajn, vrlo dobra tehnička riješenja, lagano rukovanje. Vrhunska kvaliteta.

 

FS 13/2D podni rezač asfalta, betona - dizel

Kompaktna podna rezačica FS 13/2 D idealan je stroj za popravke. Karakteristika FS 13/2 D je snažni Hatz dizel motor, fleksibilnost, dizajn, vrlo dobra tehnička riješenja, lagano rukovanje.

FS 27E električna podna rezačica

Kompaktna i lagana podna rezačica FS 27 E dizajnirana je za specifične poslove rezanja. LISSMAC električna podna rezačica odlikuje se vrlo tihim radom što je idelano za poslove rezanja u zatvorenim prostorima. 

FS 20 B podna rezačica - benzin

LISSMAC FS 20 podne rezačice su snažne ali vrlo ugodne pri radu. Rezna ploča se glatko spušta i podiže pomoču navojne osovine, što spriječava uništavanje rezne ploče.

FS 20 D podna rezačica - dizel

LISSMAC FS 20 podne rezačice su snažne ali vrlo ugodne pri radu. Rezna ploča se glatko spušta i podiže pomoču navojne osovine, što spriječava uništavanje rezne ploče. 

FS 22 D podna rezačica - dizel

FS 22 D ne samo da je iznimno močna podna rezačica opremljena sa svom opremom za rezanje, nego je također vrlo lagana kod manevriranja, te dolazi i do najmanjih uglova u građevinskim zonama. 

FS UNI-CUT podna rezačica - dizel

Jednom riječju "KRALJICA" podnih rezačica. FS UNI-CUT prvenstveno služi za rezanje sviježeg betona. Najčešće aerodromske piste, autoceste itd, kod poslova gdje je potrebno izrezati kilometre u što kraćem vremenu.

 

Copyright © 2008 OKL Trading d.o.o. Tuzla | Sitemap | Designed by Agencija "URED" Tuzla