Compair:

Kompanija CompAir je vodeći svjetski dobavljač i proizvođač pouzdanih riješenja u širokom spektru aplikacija za komprimiranje zraka i ostalih plinova pod pritiskom. Sa raširenom distributivnom mrežom na 6 kontinenata, CompAir nudi globalnu ekspertizu sa punim lokalnim servisnim mogućnostima osiguravajući naprednu tehnologiju, davajući kompetna rješenja potrebama za kompresovanim zrakom. CompAir nudi jedan od najširih proizvodnih programa dostupnih na tražištu sa vijčanim, klipnim, krilnim kao i mobilnim kompresorima.

Mobilni kompresori C serije

Širok dijapazon korisnika se oslanja na C seriju kompresora kada je u pritanju potreba za mobilnim kompresovanim zrakom. Polje pritiska u zavisnosti od modela varira od 7 do 14 bara (101-204 psi). CompAir iskustvo u dizajniranju i proizvodnji viskokvalitetnih i upotrebljivih kompresora seže unazad čak 200 godina.

Kompletan proizvodni program zasniva se na preko 30 modela, za svaku aplikaciju po jedan model, počevši od najmanjeg jednoosvinskog modela koji pogoni 1 pneumatski alat do inovativnih turbo vijčanih mašina. Svi modeli imaju jednostavan pristup za operacije (upravljanje) i rutinsko održavanje kao standard kroz kompletnu seriju modela. Svi kontrolni paneli su dostupni sa jednostavnim otvaranjem pokrivača ili velikim pristupnim vratima. Kroz kompletnu C seriju postoji mogućnost raznih opcija kako bi se pratio kompresor prema željenim prohtjevima. Ovo uključuje prilagodljivu kuku za vuču, ugrađen A/C generator na pojedinim modelima, dodatna filtracija, ugrađeni after kuleri, podmazivači alata, svjetla za cestu, držači pneumatskih crijeva kao i boja po želji kupca i vlastito brendiranje. 

 

http://www.compair.com

Copyright © 2008 OKL Trading d.o.o. Tuzla | Sitemap | Designed by Agencija "URED" Tuzla