BOMAG:

BOMAG je vodeća svjetska firma u oblasti tehnologije sabijanja i proizvodnje mašina za sabijanje tla, asfalta, smeća, te stabilizatora tla i reciklera za asfalt. Oprema za sabijanje proizvedena od strane BOMAG-a koristi se u različitim oblastima, počevši od hortikulture te oblikovanja tla do kompletnog programa građevine odnosno izgradnje infrastrukture puteva kao i izgradnja brana. BOMAG obezbjeđuje specijalna rješenja na mjestima – šljačištima svih veličina, kao i recikliranje oštećenih asfaltnih pločnika i stabilizacije tla.

BOMAG kao kompanija je svjetski lider u mjerenju, dokumentovanju i kontroli rada sabijanja tla samog procesa kao i nakon procesa. BOMAG-ove mašine u potpunosti ispunjavaju širok spektar različitih prohtjeva a samim načinom dostupnosti i raznolikosti opreme vođena ekspertima za sabijanje tla. 

 

Aplikacije:

Novi građevinski radovi, popravljanje i održavanje auto putova, agrikulturne i šumske ceste, pješačke i kružne staze, parkinzi, šine, kanali i cjevovodi, parkovi , igrališta, teniski tereni i sportska igrališta, ceste na imanjima, industrijski prilazi, aerodromi, brane, smetljišta, stabilizacija-poboljšanje-konsolidacija tla, posipanje.

 

Materijali:

 

Kompakcija tla i stjene: šljunak, pjesak, glina, kohezivno i nekohezivno tlo, mulj i mješano tlo.

Kompakcija baze i zaštitnih slojeva protiv zamrzavanja.

Kompakcija asfalta: površine, savijanje osnovnih slojeva, asfaltnog betona, granulatnog mastik asfalta.

Kompakcija hidraulično svinutih materijala: HGT, RCC i rolovanog betona.

 

 

BOMAG ASPHALT MANAGER

 

 

Copyright © 2008 OKL Trading d.o.o. Tuzla | Sitemap | Designed by Agencija "URED" Tuzla